Ο Υψηλότατος Πάπας μας λέει ότι

Να υψώσουμε τις προσευχές μας στο Θεό για την κοινωνική ειρήνη από την Έφεσο που έχει αποκτήσει ιερότητα λόγω της ύπαρξης της Παναγίας η οποία είναι αγαπητή και ιερή και για τους Μουσουλμάνους. Από αυτό το σημείο της Ανατολίας που αποτελεί μία φυσική γέφυρα μεταξύ των ηπείρων και από αυτή τη γη του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβου, που αναγνωρίζονται ως "άγιοι" από τους Χριστιανούς, Εβραίους και Μουσουλμάνους, προσευχόμαστε για την ευημερία και την ειρήνη. Το πεπρωμένο αυτού του τόπου ήταν να γίνει κοιτίδα καλοσύνης για όλα τα έθνη !

Pope 16. Benedikt

Βεβαιώσεις

Στο επίκεντρο της αντίληψής μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε βρίσκεται η εμπιστοσύνη.

Για αυτό το λόγο πραγματοποιήσαμε με σχολαστικότητα όλες τις αναλύσεις για το προϊόν μας και λάβαμε τις απαιτούμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές. Στο επίκεντρο της πνευματικότητας βρίσκεται η εμπιστοσύνη. Παρακαλώ εξετάστε με λεπτομέρεια όλες τις βεβαιώσεις πριν αγοράσετε το προϊόν μας.

Άγιο Χώμα της Παναγίας από την Σέλτσουκ Εφέσου της Σμύρνης!

Το προϊόν μας: Μπορείτε να το αφιερώσετε στην οικογένεια, στους φίλους, στους μεγάλους έρωτες. Στόχος μας είναι να το κάνετε δώρο και να σκορπίζετε ευτυχία στα γενέθλια, στα Χριστούγεννα, στο Πάσχα και σε όλες τις μέρες ιδιαίτερης σημασίας.

mary000001

Σμύρνη/Έφεσος-Σέλτσουκ

Στο παρελθόν η Έφεσος ήταν ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Σέλτσουκ, ενώ σήμερα αποτελεί θρησκευτικό κέντρο. Το Σπίτι της Παναγίας, το οποίο ανακηρύχτηκε το 1961 από τον Πάπα ως “Άγιος Τόπος Προσκυνήματος”, και ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Πόλης της Εφέσου προσελκύουν πάρα πολλούς ξένους τουρίστες.

Σπίτι της Παναγίας

Το Σπίτι της Παναγίας, το οποίο είναι γνωστό μεταξύ των Χριστιανών ως “Παναγία την Καπουλού”, πιστεύεται ότι χτίστηκε στον 3ο αιώνα μ.Χ. Ο Χριστός, πριν σταυρωθεί, ανέθεσε την προστασία της μητέρας του στον απόστολο Αγ. Ιωάννη, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας του. Επειδή ο Άγιος Ιωάννης 4 ή 6 χρόνια μετά την Ανάληψη του Χριστού θεώρησε επικίνδυνη την παραμονή της Παναγίας στην Ιερουσαλήμ, τη μετέφερε στην Έφεσο και ανέλαβε ως καθήκον τη διάδοση του Χριστιανισμού εδώ. Έκρυψε την Παναγία από τους κατοίκους της πόλης μέσα σε ένα σπίτι πάνω στο Βουνό Μπουλμπούλ(Κορησός). Πιστεύεται ότι η Παναγία πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της σε αυτό το Σπίτι της Παναγίας, το οποίο κηρύχθηκε άγιος τόπος από το Βατικανό.

Παρακολουθείστε μας στο Facebook

1 Τεμάχιο Κουτί

199

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ και το Κόστος Αποστολής

 • 1 Τεμάχιο Κουτί
 • 1 Βεβαίωση
 • 1 Τεμάχιο Προϊόν
 • 250γρ Άγιο Χώμα της Παναγίας από την Σέλτσουκ Εφέσου της Σμύρνης
Αγορά

2 Τεμάχιο Κουτί

359

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ και το Κόστος Αποστολής

 • 2 Τεμάχιο Κουτί
 • 2 Βεβαίωση
 • 2 Τεμάχιο Προϊόν
 • 2x250γρ Άγιο Χώμα της Παναγίας από την Σέλτσουκ Εφέσου της Σμύρνης
Αγορά

3 Τεμάχιο Κουτί

519

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ και το Κόστος Αποστολής

 • 3 Τεμάχιο Κουτί
 • 3 Βεβαίωση
 • 3 Τεμάχιο Προϊόν
 • 3x250γρ Άγιο Χώμα της Παναγίας από την Σέλτσουκ Εφέσου της Σμύρνης
Αγορά